Kennisdossier Geld nu online! - Kunstgebouw

Kennisdossier Geld nu online!

voor de cultureel ondernemer
Illustratie van vallend geld.

Je hebt een goed idee voor een kunst- of cultuurproject en daar wil je financiering voor aanvragen. Dan moet je jouw idee uitwerken tot een concreet plan. Maar hoe doe je dat? Met het Kennisdossier Geld stippelt Kunstgebouw aan de hand van een viertal korte kennisclips de route uit om van een idee tot een stappenplan naar financiering te komen.

Naar Kennisdossier Geld

In gesprekken die Kunstgebouw met regelmaat voert met ondernemers wordt aangegeven dat zij niet of nauwelijks weten waar financiering te vinden voor hun plan of onderneming. Om dit gemis op te vullen ontwikkelden we het Kennisdossier Geld. Een leidraad om de ondernemers door het doolhof van regelgeving, eisen, hindernissen en juridische aspecten te navigeren die gepaard gaan met het aanvragen van fondsen en subsidies.

Vragen

Heb je vragen over het dossier of kan je hulp gebruiken bij het schrijven van een plan? Mail dan naar soesja.pijlman@kunstgebouw.nl.