Voor culturele & maatschappelijke organisaties

Voor culturele & maatschappelijke organisaties

Kunstgebouw adviseert en ondersteunt cultuuraanbieders en maatschappelijke organisaties in Zuid-Holland op het gebied van cultuuronderwijs en cultuurparticipatie. Onze trainingen en workshops helpen cultuuraanbieders en professionals in het sociale domein hun deskundigheid te verbreden en verdiepen.

Wat doet Kunstgebouw voor culturele en maatschappelijke organisaties?

  • Kunstgebouw ontsluit kennis en onderzoeksresultaten die jou in staat stelt een kwalitatief goed cultureel aanbod te ontwikkelen dat aansluit bij de behoefte van bijvoorbeeld een gemeente of school;
  • We bieden advies en ondersteuning. Zo helpen we bij het actief benutten van provinciale en landelijke programma’s en regelingen, bieden we desgewenst advies op maat regelingen en stellen we ons brede netwerk beschikbaar.

Ondersteuning voor culturele en maatschappelijke organisaties

Jonge kinderen kijken toe hoe iemand iets opschrijft of tekent.

Coördinatie lokaal cultuur­programma

Draag jij of jouw organisatie bij aan een mooi aanbod voor scholen, maar is er geen partij die dit kan coördineren? In goed overleg met alle betrokkenen verzorgt Kunstgebouw de centrale organisatie van de bezoekroosters en de communicatie tussen scholen en aanbieders. Interesse? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op!