Maand van de Geschiedenis: Aan het werk - Kunstgebouw

Maand van de Geschiedenis: Aan het werk

Archeoloog aan het werk met fijn gereedschap

Mogen archeologen zomaar graven? Waarom liep er vroeger zoveel personeel rond op buitenplaatsen? En weet jij wat een ‘prikkebijter’ is? (brrr…) Met de erfgoedlessen uit de Digitale Scheurkalender Zuid-Holland kun je mooi aansluiten op het thema ‘Aan het werk’ van de Maand van de Geschiedenis in oktober 2021.

De Digitale Scheurkalender Zuid-Holland laat leerlingen op een vlotte en toegankelijke manier kennismaken met kunst en erfgoed uit hun eigen omgeving. Deze ‘cultuursnacks’ kun je op elk moment van de dag als tussendoortje inzetten. Het enige dat je nodig hebt, is een digibord!
Tip: Organiseer ook eens een Maand van de Kunst op school en maak gebruik van de kunstlessen uit de Digitale Scheurkalender Zuid-Holland.

www.digitalescheurkalender.com
wachtwoord: zuidholland