Hoe gaan wij om met de coronamaatregelen? - Kunstgebouw

Hoe gaan wij om met de coronamaatregelen?

Vrouw met mondkapje dat versierd is met kleurige bloemen
Foto: Monica Prins

De basisscholen gaan op 8 februari 2021 weer open, maar de situatie rond het coronavirus blijft zorgelijk. Wat betekent dit voor de geplande activiteiten op scholen die meedoen met Kijk|Kunst en Doe|Kunst?

Gastlessen Kijk|Kunst en Doe|Kunst

Vanaf maandag 8 februari 2021 zullen de gastlessen volgens planning worden hervat. Scholen kunnen kiezen voor een fysieke of digitale gastles. Bij een digitale les heeft de klas live verbinding met de vakdocent. De vakdocent laat korte instructievideo’s zien en reageert rechtstreeks op vragen van de leerlingen en de leerkracht.

Voorstellingen Kijk|Kunst

Op ons verzoek hebben impresariaten en gezelschappen hard gewerkt aan een kwalitatief digitaal alternatief. Alle voorstellingen die tot aan de meivakantie gepland staan, worden op een geschikt moment vervangen door deze digitale alternatieven. We hopen natuurlijk dat het na de meivakantie weer mogelijk is om de voorstellingen op school of in het theater te laten zien.

Aanbod voor thuisonderwijs

Mocht je met jouw klas onverhoopt in quarantaine moeten, dan bieden we je graag leuke en creatieve lessuggesties aan voor thuisonderwijs. Want juist nu kan creativiteit troost en plezier geven. Tips voor creatief thuisonderwijs

Vragen? Of behoefte aan overleg? We zijn bereikbaar via 015 215 4515 of info@kunstgebouw.nl.