Curriculum.Wat.Nu? - Kunstgebouw

Curriculum.Wat.Nu?

Pen en potlood liggen op geel schrift met de tekst Curriculum Wat Nu?

Kom op dinsdagmiddag 17 september 2019 ook naar Curriculum.Wat.Nu?. Praat mee over het nieuwe curriculum. Ben je benieuwd hoe het nu precies in elkaar steekt of wil je horen wat anderen erover denken? Dan mag je deze bijeenkomst zeker niet missen. Daarnaast is het natuurlijk een mooie kans om nog even door te praten en elkaar te ontmoeten. Kruis deze datum dus vast aan in je agenda!

Wat een leerling in het primair en voortgezet onderwijs moet kennen en kunnen wordt door de overheid vastgelegd. Voor een toekomstbestendig curriculum is vernieuwing nodig. Daarom zijn zo’n 150 leraren en schoolleiders al een tijd bezig met een nieuw voorstel voor negen leergebieden. Kunst & cultuur is één van die leergebieden. Aanleiding genoeg voor KCR, SKVR en Kunstgebouw om onze Summerschool dit keer om te bouwen tot een kennisbijeenkomst: Curriculum.Wat.Nu? In één middag word je helemaal bijgepraat door sprekers die dicht bij het vuur hebben gezeten en hoor je alle voors en tegens.

Datum: Dinsdag 17 september
Tijdstip: 15.00-17.30 (inloop 15.00, start 15.30)
Locatie: Theater ‘t Kapelletje, Van der Sluysstraat 176, 3033 SR Rotterdam

Bekijk het voorstel van het ontwikkelteam Kunst & cultuur