Workshopreeks ‘Van goed idee naar gefinancierd project’ - Kunstgebouw

Workshopreeks ‘Van goed idee naar gefinancierd project’

Een goed idee | Waarvoor ga je subsidie aanvragen?
Een collage van twee mannen die een gloeilamp vasthouden.

Zuid-Holland heeft veel bewoners met goede ideeën: wat zou het leuk zijn als jongeren verhalen ophalen bij ouderen over historische gebeurtenissen. Of hoe tof zou het zijn om een open podium te organiseren in de wijk? Maar hóé maak je de stap van een idee naar een plan naar daadwerkelijk doen? Er zijn subsidiepotten beschikbaar, maar waar vind je deze, welke kies je en hoe vraag je subsidie aan? We helpen je graag op weg!

Kunstgebouw organiseert dit najaar in samenwerking met Onbegrensde Zaken een online workshopreeks Van goed idee naar gefinancierd project. In iedere workshop komt één van de basisingrediënten van een projectplan voor een subsidieaanvraag aan bod. Je kunt je voor de hele reeks opgeven of aanmelden voor een losse workshop. Voorkennis is niet nodig en iedereen is welkom!

Een goed idee | Waarvoor ga je subsidie aanvragen?
De eerste bijeenkomst zal in het teken staan van de vraag: Waarvoor ga je subsidie aanvragen? Vanuit het Golden Circle model bespreken we het idee waarvoor de aanvraag gedaan moet worden en richten we ons op de missie, visie en doelstellingen van de organisatie en het project. Daarnaast zullen we aan de slag gaan met het schrijven van een projectplan.

Data:
15-11-2022 – Een goed idee | Waarvoor ga je subsidie aanvragen?
29-11-2022 – Begroting maken en financieringsmix
13-12-2022 – Verschillende soorten fondsen
10-01-2023 – Open sessie op basis van behoeften uit voorgaande sessies
24-01-2023 – Een marketingplan maken
07-02-2023 – Het reilen en zeilen van een stichting
21-02-2023 – Open sessie op basis van behoeften uit voorgaande sessies

Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur
Waar: online
Kosten: geen

Aanmelden