Workshop Veel op je (digi)bord! - Kunstgebouw

Workshop Veel op je (digi)bord!

Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het maken van een digitale kunstles? Kunstgebouw en Filmhub Zuid-Holland bieden jou gratis een online spoedcursus aan om jouw analoge kunstles om te zetten naar een effectieve digitale instructiefilm. Want nu het lastig is om in de klas aanwezig te zijn, biedt het digibord uitkomst!

In de workshop van 2 uur legt filmdocent Caroline de Nerée uit hoe je film kunt inzetten om leerlingen op afstand te enthousiasmeren en te activeren voor jouw discipline. Je krijgt praktische tips om je les op te zetten. Ook kun je feedback krijgen op digitale lessen die je al gemaakt hebt. De nadruk ligt vooral op het maken van goede (instructie)films, die vanaf het digibord in de klas kunnen worden vertoond. Aandachtspunten zijn onder andere verhaalopbouw, filmtechniek, geluid/verstaanbaarheid en montage. De belangrijkste les verklappen we alvast: Houd het simpel …

De workshop wordt op verschillende data aangeboden, op het inschrijfformulier kun je aangeven welke dag en tijdstip je voorkeur heeft.

Data:

woensdag 21 april 2021: 09:30 – 12:00 uur
vrijdag 23 april 2021: 09:30 – 12:00 uur
maandag 26 april 2021: 14:00 – 16:30 uur

Voor wie: Kunstvakdocenten uit de provincie Zuid-Holland
Kosten: Deelname is kosteloos
Waar en hoe: Online, je ontvangt een link
Inschrijven: Via het digitale inschrijfformulier