Verdiepen in online lesgeven

Na het succes van de workshop Veel op je (digi)bord! organiseren Kunstgebouw en Filmhub Zuid-Holland twee gratis verdiepingsworkshops voor alle kunstvakdocenten in Zuid-Holland. De eerste verdiepingsworkshop gaat over online lesgeven en de tweede over het maken van instructiefilms.

Versie A: Verdiepen in online lesgeven / verdieping op inhoud

In deze workshop van 2 uur neemt filmdocent Caroline de Nerée je mee in het verdiepen van de inhoud van je online les. Onderwerpen die besproken worden zijn bijvoorbeeld: welke werkvormen/middelen zijn er? En voor welk doel zet je welk middel in?

Versie B: Verdiepen in het maken van instructiefilms / coaching op filmisch product

In deze workshop van 2 uur krijg je van filmdocent Thomas Foster feedback op je filmisch product en leer je via intervisie meer over het maken van een (goede) instructiefilm.

Versie A wordt op twee momenten aangeboden:

  • Vrijdag 2 juli 2021 – 9:30 – 11:30 uur
  • Woensdag 7 juli 2021 – 9:30 – 11:30 uur

Versie B wordt op aangeboden op:

  • Dinsdag 6 juli 2021 – 9:30 – 11:30 uur

Voor wie: Kunstvakdocenten uit de provincie Zuid-Holland
Kosten: Deelname is kosteloos
Waar en hoe: Online, je ontvangt een link
Inschrijven: Via het digitale inschrijfformulier

Let op: Voor versie A is het niet nodig om de basisworkshop Veel op je (digi)bord! te hebben gevolgd. Ervaring met online lesgeven is wel een pré.
Voor versie B is het wel van belang dat cursisten deel hebben genomen aan de basisworkshop Veel op je (digi)bord!. De kennis die hierin is opgedaan vormt het vertrekpunt.