Online Event Code Diversiteit en Inclusie - Kunstgebouw

Online Event Code Diversiteit en Inclusie

Event Code Diversiteit en Inclusie - Joan Windzak wint award in categorie Professional

Op 27 november is het jaarlijkse event over diversiteit en inclusie, dit jaar online. Dat mag je als cultuurprofessional niet missen! Alleen samen maken we de culturele sector gelijkwaardig toegankelijk voor iedereen.

&Awards

Een onderdeel van het programma is de uitreiking van de &Awards. Deze prijs zet culturele organisaties en professionals in de schijnwerpers die met succes bijdragen aan meer diversiteit en inclusie in de organisatie en/of in de samenleving.

Aanmelden

Via deze link kan je je aanmelden voor het event op 27 november.

Code Diversiteit en Inclusie

Cultuur heeft de potentie om mensen te verbinden en te verrijken. De culturele sector en creatieve industrie bevinden zich in de unieke positie om hieraan bij te dragen, juist nu de samenleving steeds diverser wordt. Het zou een vanzelfsprekende norm moeten zijn dat de sector gelijkwaardig toegankelijk is voor iedereen: als maker, producent, werkende en publiek.
De Code Diversiteit & Inclusie wil ruimte maken voor nieuwe verhalen, kansen bieden, inclusief leren, denken en doen. Zo wordt de sector van iedereen. Iedereen draagt er op eigen wijze aan bij en wordt gewaardeerd, gerespecteerd en voelt zich er thuis!

www.codedi.nl