Workshop New Faces X Popronde - Kunstgebouw

Workshop New Faces X Popronde

Man met baard

Popronde is in 2019 de samenwerking aangegaan met New Faces om nieuwkomers vanuit het hele land te betrekken. Dit is een succes gebleken: met weinig voorbereidingstijd hebben tientallen nieuwkomers meegelopen als stagemanagers tijdens verschillende Popronde-avonden. Daarom geven ze een workshop over hoe je zelf nieuwkomers kan betrekken bij je organisatie of project.

Hoe kun je met nieuwkomers samenwerken en ze o.a. als vrijwilliger, stage manager of collega betrekken? Aan welke praktische zaken moet je dan denken? Hoe kun je inclusie en diversiteit in je eigen organisatie breed aanpakken? Om deze vragen te beantwoorden en ervaringen te delen organiseren Popronde en New Faces samen een online workshop op dinsdag 6 april van 14:00 tot 16:30 (via Zoom)

Afgevaardigden van alumni en individuele nieuwkomers verzorgen een groot deel van de
workshop om inzicht te bieden vanuit hun eigen ervaringen. Daarnaast zullen er break-out rooms gemaakt worden, zodat jullie zelf lokale mogelijkheden voor het betrekken van nieuwkomers kunnen onderzoeken. Zo kan onderling de praktische doorwerking van het betrekken en werven van nieuwkomers in de context van de eigen organisatie besproken worden. Tot slot is er ruimte om de praktische zaken en veelvoorkomende vragen te
behandelen.

Deze workshop is dit jaar nog gratis voor niet-commerciƫle organisaties met dank aan het VSBfonds.

Klik hier om je aan te melden