Bijeenkomst Cultuureducatie met kwaliteit - Kunstgebouw

Bijeenkomst Cultuureducatie met kwaliteit

voor regionale projectleiders en beleidsmakers
Volwassenen zitten lachend aan een tafel tijdens een workshop.

Op donderdag 22 juni organiseren we een bijeenkomst voor alle regionale CMK-projectleiders en ambtenaren die betrokken zijn bij Cultuureducatie met kwaliteit in Zuid-Holland.

De bijeenkomst staat in het teken van kennisdelen, terug- en vooruitblikken, maar vooral elkaar weer ontmoeten. Alle regio’s die meedoen, onder penvoerderschap van Kunstgebouw zijn dan ook van harte uitgenodigd hier samen een inspirerende dag van te maken.

We zijn deze keer te gast bij de Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Na de plenaire start van het programma gaan we in twee groepen uiteen. Iedereen kan elk onderdeel van het programma bijwonen. De groepen worden ter plekke ingedeeld. Ben je er bij? Meld je aan!

Aanmelden

Datum: donderdag 22 juni 2023
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Locatie: Kroepoekfabriek, Vlaardingen

 

Dit gaan we doen


Kennisestafette

Tijdens de Kennisestafette ga je, met 3 à 4 personen, in gesprek over een specifiek onderwerp. Dit doe je onder begeleiding van iemand die goed thuis is in dit onderwerp en jullie met behulp van gespreksstarters op weg helpt.
Dat busvervoer naar een museum? Hoe doen jullie dat eigenlijk? Dit soort vragen en nog veel meer komen langs. Het is een estafette, dus zodra jouw kennis is doorgegeven mag je door naar de volgende tafel.

Praatplaat Cultuur
Hoe ziet jouw culturele omgeving eruit? Met wie werk je samen en met wie nog niet? Met wie zou je moeten samenwerken? Wat is er en wat zou er moeten zijn?
Veel vragen waar je zelf mee aan de slag gaat.
Samen brengen we jouw culturele omgeving letterlijk en figuurlijk in kaart, om zo nog beter het gesprek aan te kunnen gaan op scholen, bij culturele instellingen, besluitvormers en met collega’s.
De praatplaat gaat je helpen jouw verhaal kernachtig over te brengen en helpt de ander snel scherp te krijgen waar het om gaat.

Programma
12.00 – 12.45 uur Lunch
12.45 – 13.10 uur Opening
13.15 – 14.25 uur Ronde 1
Praatplaat Cultuur
Kennisestafette
14.30 – 15.40 uur Ronde 2
Praatplaat Cultuur
Kennisestafette
15.45 – 16.00 uur Afsluiting
16.00 – 17.00 uur Borrel