Online training: Iedereen kan lobbyen - Kunstgebouw

Online training: Iedereen kan lobbyen

Twee mannen geven presentatie tijdens Subsidiekamp Cultuurparticipatie
Foto: Bas Czerwinski

Cultuur is geen bijzaak. Om de waarde van kunst en cultuur onder de aandacht te brengen van lokale politici en ambtenaren helpen we je graag op weg. Lobbyen noemen we dat, en op lokaal niveau kunnen we dat allemaal!

In de training ‘Iedereen kan lobbyen’ leren we jou als lokale cultuuraanbieder alles wat nodig is om contact te leggen met politici, hoe je een duurzame relatie opbouwt en bestaande relaties verstevigt.
Je leert van ervaren lobbyisten hoe je jouw behoefte op zo’n manier kunt verwoorden dat deze ook aansluit bij de standpunten van de ander.
Op die manier zorgen we dat kunst en cultuur een goede plek krijgt binnen de politieke onderhandelingen. Een ideale gelegenheid om het belang van cultuur onder de aandacht te brengen zijn de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

De training wordt kosteloos aangeboden door Kunstgebouw, LKCA en LobbyLokaal aan alle cultuuraanbieders in Zuid-Holland.

Wanneer: donderdag 13 januari 2022
Kosten: deelname is kosteloos
Waar: online, aanmelden kan via dit formulier