Online bijeenkomst Cultuurparticipatie - Kunstgebouw

Online bijeenkomst Cultuurparticipatie

Acteur met grijs pak en stropdas zit in rolstoel op podium, achter hem acteurs met lange stokken en een acteur met een infuus op een staander
Foto: Kim A. Tolman | Pixabay

In 2021 is het landelijk meerjarig programma Cultuurparticipatie van start gegaan. Met dit programma wil het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) iedereen gelijke kansen bieden om deel te nemen aan het culturele leven. Op dinsdag 6 april 2021 organiseert Kunstgebouw een voorlichtingsbijeenkomst over het programma Cultuurparticipatie voor alle geïnteresseerden in Zuid-Holland.

Datum: dinsdag 6 april 2021
Tijd: 13.00 – 14.15 uur
Locatie: online

Aan het woord komen onder meer Noud van Rhee, senior programma-adviseur bij het Fonds voor Cultuurparticipatie, Claudia Marinelli, specialist cultuurparticipatie bij LKCA en Floor Vermeulen, gedeputeerde cultuur van de provincie Zuid-Holland. Ook zullen we een inspirerend cultuurparticipatieproject in de spotlight zetten.

Deze bijeenkomst is voor mensen met interesse in cultuurparticipatie, met én zonder voorkennis over het programma. Er zal gelegenheid zijn tot het stellen van (korte) vragen aan de sprekers.

Aanmelden bij Rosa Schol: rosa.schol@kunstgebouw.nl

Meer over cultuurparticipatie in Zuid-Holland