Succesvolle start Pitch Parade in Vlaardingen - Kunstgebouw

Succesvolle start Pitch Parade in Vlaardingen

Breng je idee, krijg euro's mee!
Winnaars Pitch Parade Vlaardingen
Foto: Laura-anne Grimbergen

Gisterenavond was de succesvolle start van de Pitch Parade in KADE40 in Vlaardingen. Een avond met inspirerende pitches van enthousiaste jongeren, in de hoop financiële steun te krijgen om hun idee te realiseren.

Voor frisse ideeën met impact
VSBfonds organiseert samen met Kunstgebouw in Zuid-Holland de Pitch Parade – een initiatief om creatieve dromen van jongeren die een positieve, maatschappelijk impact hebben, financieel te ondersteunen.

Geselecteerde projecten in Vlaardingen
Na zorgvuldige overweging en evaluatie door een jongerenpanel, werden uiteindelijk 3 projecten geselecteerd die financiering zullen ontvangen om hun ideeën tot uitvoer te brengen. Voor hen is dit het startpunt van een traject naar van het verwezenlijken van hun dromen.

  • Santoz Manohar met zijn project Wordscount
    Een project, voor jongeren die wel het talent hebben, maar niet het budget om muziek te kunnen maken.
  • Pawel Lewandowski met zijn project illusionary love
    Aan de hand van een gekozen thema, worden de deelnemers uitgedaagd om een uniek stuk (een lied / kunstwerk) te creëren en vervolgens te presenteren aan het publiek.
  • Ryan Fuljhari met zijn project SpaceJams
    Door samen aan een kunstdecor te werken als onderdeel van de optredens van Space Station (muzikaal hiphop collectief) willen ze de lokale gemeenschap in de schijnwerpers zetten.

Heb je de Pitch Parade gemist? Dan is er goed nieuws! In 2024 reist de Pitch Parade langs nog meer Zuid-Hollandse gemeentes. Houd onze socials in de gaten voor aankondigingen van toekomstige data en locaties.