Nieuwe leden Raad van Toezicht - Kunstgebouw

Nieuwe leden Raad van Toezicht

Alice Vlaanderen en Hester van Beek, leden Raad van Toezicht Kunstgebouw

De Raad van Toezicht van Kunstgebouw heeft per 1 oktober 2021 twee nieuwe leden en is daarmee weer op volle sterkte.

Alice Vlaanderen is hoofd Cultuur van de gemeente Rotterdam, waar zij als projectdirecteur betrokken was bij de organisatie van het Eurovisie Songfestival. Eerder werkte zij als manager binnen de GGD Rotterdam. Hester van Beek is directeur-bestuurder van de bibliotheek, het erfgoedcentrum en archief in Alphen aan den Rijn. Voorheen was zij onder meer als programmamanager betrokken bij de landelijke implementatie van de Cultuurkaart. We zijn heel blij met deze twee ervaren, inspirerende en energieke toezichthouders. Van harte welkom!

We nemen afscheid van Henriette van der Linden, die haar voorzitterschap overdraagt aan Alex Oldenburg, en van Rehab Chaker. Heel veel dank voor jullie kritische blik en toewijding aan onze organisatie!