Medewerker Marketing & Communicatie (tijdelijk)

Vacature

Hou je van cultuur en ben je een kei in communicatie? Dan hebben we bij Kunstgebouw een leuke tijdelijke klus voor jou! Ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, zoeken we iemand die van medio november 2020 tot medio april 2021 ons marcom-team drie dagen per week komt versterken.

  Werkzaamheden

  – Het versturen van nieuwsbrieven aan verschillende doelgroepen (algemeen, cultuuronderwijs en cultuurparticipatie). Alle nieuwsbrieven verschijnen tweemaandelijks.

  • Relevante onderwerpen verzamelen
  • Teksten schrijven
  • Interviews afnemen of uitzetten
  • Beeldmateriaal verzamelen en op maat maken
  • Tekst en beeld in nieuwsbriefprogramma (Mailchimp) plaatsen
  • Na akkoord nieuwsbrief versturen en gebruik monitoren

  – Het creëren van content voor onze website en onze sociale mediakanalen. We maken onder meer gebruik van Linkedin, Instagram, Twitter en Facebook. Intern gebruiken we Sharepoint.

  • Alert zijn op relevant nieuws binnen en buiten de organisatie
  • Bedenken welk nieuws bij welk medium past en hoe dit het beste gecommuniceerd kan worden (tekst én beeld)
  • Na akkoord berichten plaatsen en gebruik monitoren

  – Het schrijven van teksten en kleine vormgevingsklussen.

  Gewenst profiel

  – Kennis van Mailchimp, WordPress en Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator
  – Ervaring met social media-marketing

  Wij bieden

  Een plek in een team van gedreven en ervaren professionals in een prettige werkomgeving. Werken bij Kunstgebouw betekent dat je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van cultuuronderwijs en cultuurparticipatie in heel Zuid-Holland.
  Een tijdelijke aanstelling van 5 maanden (0,6 fte). Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform schaal 9 uit de CAO Sociaal Werk. Je kunt ook als zzp-er gedurende deze periode aan de slag.

  Geïnteresseerd? Stuur een mailtje met cv aan sollicitaties@kunstgebouw.nl, ter attentie van Annemarie Hogervorst, onder vermelding van ‘Tijdelijke functie marketing & communicatie’. Sluitingsdatum van deze vacature is 28 september 2020.

  Kunstgebouw onderschrijft de Code Inclusie en Diversiteit. We zetten in op een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Wij geloven dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven de organisatie sterker maakt en leidt tot een plezierige werkplek voor iedereen die bij en met ons werkt.