03

Foto: CEOB

Cultuur en Onderwijs Beurs

 

Op 24 en 25 januari 2018 vindt de vijfde editie van de Cultuur en Onderwijs Beurs (CEOB) plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

De CEOB is een landelijke beurs waar cultuuraanbieders en het onderwijs elkaar ontmoeten. ICC-ers, leerkrachten en vakdocenten doen nieuwe kennis, idee├źn en inspiratie op voor hun lessen. De exposanten zijn zo divers als de cultuursector zelf. Musea, theater, dans, muziek, film, erfgoed, beeldende kunst, toneel, musical, cabaret, historie, workshops etc.

Workshop
Onderwerp: vakoverstijgend werken met cultuuronderwijs
Datum: woensdag 24 januari 2018
Tijdstip: 13.45 tot 14.15 uur
Locatie: Jaarbeurs in Utrecht, hal 5 (High Five)
Inloop is vrij, u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

In samenwerking met het LKCA verzorgt Kunstgebouw tijdens de CEOB op woensdag 24 januari van 13.45 tot 14.15 uur de workshop Vakoverstijgend werken met cultuuronderwijs. Vakoverstijgend werken is een trend. Er is behoefte aan samenhang tussen cultuuronderwijs en andere vakken en leergebieden. Hoe verbind je cultureel aanbod met het curriculum op school? De workshop start met een interactieve presentatie over manieren van vakoverstijgend werken. Daarna gaan we aan de slag met de Cultuur|Connector. Met dit handige hulpmiddel leg je verbinding tussen cultuuronderwijs en het curriculum door twee vragen te beantwoorden: Waar sluit dit cultuurproject bij aan? En hoe pas ik het in? Zo krijgt een cultuurproject een logische plek binnen de school.

Gebruik de code CEOB2018LKCA voor een gratis entreebewijs!
Meer informatie: www.ceob.nl


Foto: CEOB