03

Muziekwedstrijd voor basisscholen

 

De deadline voor deelname aan de landelijke muziekwedstrijd van Méér muziek in de klas voor groepen 5, 6 en 7 is verlengd! Je kunt nog tot 14 mei een filmpje met een muzikale act insturen: www.meermuziekindeklas.nl/wedstrijd. En wie weet mag jouw klas met de allergrootste schoolband optreden voor Koningin Máxima.

Dit jaar gaan de klassen de strijd met elkaar aan binnen hun eigen provincie. Per provincie gaan drie klassen door naar het nieuwe familieprogramma van AVROTROS Lang Leve de Muziek Show, gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro. De twaalf winnaars van de shows krijgen de ultieme hoofdprijs: met de allergrootste schoolband optreden voor Koningin Máxima tijdens Het Kerst Muziekgala 2017.

Klassen die worden geselecteerd voor de auditieronde krijgen ondersteuning van een Vliegende Brigadier, een enthousiaste vakleerkracht muziek. Gaat jouw klas niet door, dan krijg je een gratis workshop muziek voor het hele leerkrachtenteam. Dus door mee te doen geef je het muziekonderwijs op jouw school gegarandeerd een boost!

Hoe maak je een muzikale act met je klas? Bekijk dit filmpje