03

Basisschool De Sterrenwacht mag ook naar Carré!

 

Ze zijn de allerlaatste toevoeging aan de BZT Band XXL en de ontlading was dan ook groot: basisschool de Sterrenwacht uit Hellevoetsluis mag optreden voor koningin Máxima! Dat betekent dat de BZT Band XXL nu compleet is. Tien klassen mogen optreden in Carré, voor niemand minder dan koningin Máxima! Tijdens dit gala vertolken de leerlingen het nummer Onze Song, geschreven door Eric van Tijn. Het Kerst Muziekgala 2016 wordt zondag 18 december om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1.

Aan de wedstrijd konden leerlingen van groep 5, 6 en 7 meedoen. Groepen konden één van de tien sounds kiezen, samen een muzikale act instuderen en hiervan een videofilmpje inzenden. In totaal hebben bijna vierhonderd klassen meegedaan. Ongeveer negentig groepen werden uitgenodigd voor de audities in Hilversum. Hiervan mochten er uiteindelijk dertig door naar de BZT Muziek Shows. Uit Zuid-Holland is behalve De Sterrenwacht uit Hellevoetsluis ook De Bron uit Numansdorp geselecteerd voor de BZT Band XXL. Bekijk de uitzendingen

Volgend jaar ook meedoen met je klas? Stuur een mailtje naar aanmelden@meermuziekindeklas.nl met je naam, de naam van je school en de plaats van je school. Je wordt dan op de hoogte gehouden over inschrijfdata en ander nieuws over de wedstrijd.

Lesmateriaal bij de BZT Muziekshow