01

De Bron mag optreden voor koningin Máxima!

 

Ze bliezen de longen uit hun lijf voor een plek in de BZT Band XXL en het is ze gelukt: Basisschool de Bron uit Numansdorp mag optreden in Carré! Daarmee is de groep de negende klas die mee mag spelen in de BZT Band XXL. "Ik vond het fantastisch en het is een mooie combinatie van koper en hout geworden!", zei jurylid Benjamin Herman. Hier kun je teruglezen wat de jury verder van de acts in de categorie 'Blazen en Fluiten' vond: juryrapport. Uitzending gemist? Bekijk hem hier. Het kerstgala met koningin Maxima in Carré wordt op 18 december uitgezonden.

Het kwartet Amelie, Annabelle, Dionne en Noa van De Bron heeft samen met onze vliegende muziekbrigadier Hugo Verweij hard gewerkt aan hun optreden. Ze hebben zelfs geoefend met hun held saxofonist Benjamin Herman. Lees het artikel in het AD

Komende zaterdag is de laatste uitzending BZT Muziekshow. Deze wordt om 19.00 uitgezonden op Zapp NPO3. Uit Zuid-Holland doet dan De Sterrenwacht uit Hellevoetsluis mee. Je kunt nu al via internet stemmen op de acts.

Lesmateriaal bij de BZT Muziekshow